Produse și servicii

CREDITE DESTINATE AFACERII TALE

ÎNAINTE DE BUSINESS, OAMENI.

Ne uităm la oameni, în primul rând, pentru că ne dorim binele clientului și al afacerii sale.

Acest lucru este posibil pentru că serviciile noastre sunt personalizate și se bazează pe o analiză financiară și juridică, pornind de la nevoile și posibilitățile de rambursare ale companiei tale.
  Destinatie credit

  Garantie

  CREDIT PENTRU INVESTIȚII PERSOANE JURIDICE

  Destinat pentru rezolvarea oportunităților de neratat, o finanțare pentru susținerea ideilor promițătoare.

  Credit pentru investiții în bunuri mobile și imobile: terenuri,construcții, echipamente tehnologice, industriale, agricole

  AFLĂ MAI MULTE

  CREDITUL ÎNCĂ PUȚIN

  Pentru antreprenorii care au nevoie de puțin ajutor pentru a-și finaliza proiectul.

  Se adresează persoanelor juridice care au un proiect pe fonduri și au nevoie de co-finanțare. Plafonul maxim și condițiile de preț diferă în funcție de dimensiunea proiectului.

  AFLĂ MAI MULTE

  CREDITUL URGENT

  Știm că se întamplă ca într-o afacere să apară și situații neprevăzute, care trebuie rezolvate cât mai rapid. Nu aprobăm credite în 2 ore, dar ne asigurăm că ai banii la timp, după o analiză onestă.

  Credit pentru finanțarea activității curente: plăți furnizori, achiziție materii prime și materiale de producție, mărfuri, plăți salarii, taxe restante sau curente, refinanțarea facilităților de credit de la alte instituții financiare bancare sau non-bancare.

  AFLĂ MAI MULTE

  CREDITUL ASIGURARE

  Destinat antreprenorilor care caută o plasă de siguranță.

  Linie de Credit de tip revolving, astfel orice sumă folosită poate fi rambursată și, ulterior, utilizată din nou iar la scadență poate fi prelungită.

  Are ca destinație finanțarea activității curente: plăți furnizori, achiziție materii prime și materiale de producție, mărfuri, plăți salarii, taxe restante sau curente, refinanțarea facilităților de credit de la alte instituții financiare bancare sau non-bancare.

  AFLĂ MAI MULTE